VIDEO

Van storyboards tot video's (met animaties).

making frames come alive

Creativiteit in beweging.

Heb je een sprekend storyboard nodig? Laten we samen creatief brainstormen! Ik kan van jouw script een ruw, of gedetailleerd storyboard maken, met shots die perfect aansluiten bij jouw visie. Of je nu losse shots nodig hebt of een compleet pakket met bijpassende tekst en informatie, ik sta klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Samen zorgen we voor een visueel verhaal dat spreekt en indruk maakt.

 

Losse videoclips omtoveren tot een meeslepende video-ervaring? Let’s go! Met mijn expertise als editor en animator kan ik jouw beelden tot leven brengen. Ik heb met plezier samengewerkt aan projecten zoals een pakkende videoclip van Snelle, spannende trailer voor Videoland en speelse animaties voor de SNS Bank. Met oog voor detail, voeg ik ook color grading en sound design toe om de juiste sfeer te creëren. Mijn handen gaan al jeuken, dus: mij mailen! ✉️

Storyboard Snelle x Milka #1

Storyboard vs. final shot

Een goede video begint met een goed storyboard. Het helpt de regisseur, klant én editor om de visie en stijl van het project te begrijpen. Met een storyboard kun je efficiënter communiceren en ervoor zorgen dat het eindresultaat precies is wat iedereen voor ogen heeft. Overtuigd? Mail mij!

Next Project

Back To Top