Hoi! Ik ben Inez Nina Aarts, 22 jaar oud en woon in het prachtige Amsterdam.

“Je wil niet weten hoeveel uren ik heb besteed aan Paint, Photoshop en Illustrator”

Als klein meisje was ik al niet weg te slaan van de tekentafel en tijdens schoollessen tekende ik al mijn schriftjes vol. Toen daarna de computer bij ons thuis geïntroduceerd werd, ruilde ik mijn papier en potlood al snel in voor Paint en een muis. Gelukkig ontdekte ik daarna programma’s zoals Adobe Photoshop en Illustrator, waarmee ik mijn ideeën en creaties een stuk beter tot leven kon brengen. Ik investeerde niet alleen veel tijd in deze hobby, maar kocht ook (na hard sparen) een gloednieuwe iMac en een professioneel wacom tekentablet. Je wil niet weten hoeveel uren ik heb besteed aan Paint, Photoshop en Illustrator, maar ik weet wel dat ik erg veel lol heb beleefd aan al die uren.

Waar ik ook de nodige uren aan heb besteed, is mijn studie Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds februari ben ik afgestudeerd en mag ik mijzelf Bachelor of Arts noemen. Hoewel stage lopen geen verplicht onderdeel was, wilde ik graag ervaring in de praktijk opdoen. Daarom heb ik twee stages gelopen: bij de webredactie van The voice of Holland en The Voice Kids (2017) en bij FOUR creating (2018). Hier heb ik ontdekt dat het maken van video’s ook ontzettend leuk is, waardoor ik ervoor heb gekozen om aan de slag te gaan bij FOUR creating, waar ik uiteenlopende werkzaamheden verricht zoals video’s produceren, regisseren, filmen, monteren en animeren.

Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met het delen van mijn creaties op Instagram en nu ik Inez Nina Media heb opgericht, vond ik het ook tijd voor een eigen site. Hier kan je zien wat ik zoal doe en kan je contact met mij opnemen als je een ontwerp of video nodig hebt!